Aquesta publicaci贸 茅s obra dels actors de doblatge Joan Sanz, Carles Llad贸, Marc Zanni i dels dibuixants Dac i Magori. Amb la col路laboraci贸 de diversos artistes nacionals, en concret la portada est脿 feta per les germanes M铆riam i Tamara de Katami Studio.

Aquest c貌mic va ser presentat a la zona de fanzines de l’25 MANGA BARCELONA i va tenir molta sortida. Format de 15 x 22cm i m茅s de 170 p脿gines, en ell s’expliquen m茅s an猫cdotes de el m贸n de l’doblatge de les s猫ries d’anime en catal脿.

La hist貌ria original d’aquesta par貌dia, 茅s obra de David Alcal脿 (DAC) i amb la col路laboraci贸 en la portada de les germanes M铆riam i Tamara, la contraportada de PeteRJ, les portadetes de Eliotzipper i maquetaci贸 per part d’un servidor, hem aconseguit que aquesta hist貌ria “made in Dac” cobri vida.

Com molts s’hauran adonat ja, la portada 茅s una picada d’ullet a la S猫rie Vermella de Bola de Drac dels anys 90, on l’editorial era Planeta d’Agostini. Per aquest motiu ni un color dels personatges sigui l’encertat. Publicat al Sal贸 del Manga de Barcelona el 2018, t茅 82 p脿gines i mesura 17x26cm.

Des de l’associaci贸 cultural Mestres de l’Gai Saber, amb seu a la ciutat de Matar贸 (Barcelona), l’estiu passat em van encarregar la il路lustraci贸 i maquetaci贸 d’aquest conte infantil i did脿ctic, compost de 72 p脿gines. Narra la hist貌ria de Teresa, una nena de 7 anys que vol aprendre els balls tradicionals catalans, per poder ballar a la colla del Ball de Gitanes. La presentaci贸 oficial va ser al mes de desembre de 2017.

Narra la hist貌ria de Super Earl, un ping眉铆 molt especial que viu a ciutat sardina. Amb la seva for莽a i s煤per poders mant茅 la pau i els seus habitants viuen tranquils. Per貌 no tot 茅s tan bonic. Tino, un malvat sonat calb i amb bigoti, mant茅 segrestats els Escarap谩jaros (el quartet musical m茅s fam贸s de pa铆s).

Els plans de Tino no s贸n massa ben intencionats, per貌 per veure com es desenvolupa tot, haureu d’anar llegint aquest c貌mic, cap铆tol rere cap铆tol.

Cinqu猫 volum de la saga “LAS PELIS DEL GOKU”, que es van comen莽ar a vendre en 2010 al Sal贸 del Manga de Barcelona. Dibuixat per diversos artistes i fans, cada any s’ha mirat d’anar millorant i estar a el dia de les noves d’aquesta s猫rie.

Jo, tan sols he participat en aquest volum, perqu猫 fins fa un parell d’anys no coneixia els dibuixants de WPBC, que s贸n els que organitzen i donen gui贸 a aquesta s猫rie de c貌mic.