Skip to main content

Aquesta publicació és obra dels actors de doblatge Joan Sanz, Carles Lladó, Marc Zanni i dels dibuixants Dac i Magori. Amb la col·laboració de diversos artistes nacionals, en concret la portada està feta per les germanes Míriam i Tamara de Katami Studio.

Aquest còmic va ser presentat a la zona de fanzines de l’25 MANGA BARCELONA i va tenir molta sortida. Format de 15 x 22cm i més de 170 pàgines, en ell s’expliquen més anècdotes de el món de l’doblatge de les sèries d’anime en català.

La història original d’aquesta paròdia, és obra de David Alcalà (DAC) i amb la col·laboració en la portada de les germanes Míriam i Tamara, la contraportada de PeteRJ, les portadetes de Eliotzipper i maquetació per part d’un servidor, hem aconseguit que aquesta història “made in Dac” cobri vida.

Com molts s’hauran adonat ja, la portada és una picada d’ullet a la Sèrie Vermella de Bola de Drac dels anys 90, on l’editorial era Planeta d’Agostini. Per aquest motiu ni un color dels personatges sigui l’encertat. Publicat al Saló del Manga de Barcelona el 2018, té 82 pàgines i mesura 17x26cm.

Des de l’associació cultural Mestres de l’Gai Saber, amb seu a la ciutat de Mataró (Barcelona), l’estiu passat em van encarregar la il·lustració i maquetació d’aquest conte infantil i didàctic, compost de 72 pàgines. Narra la història de Teresa, una nena de 7 anys que vol aprendre els balls tradicionals catalans, per poder ballar a la colla del Ball de Gitanes. La presentació oficial va ser al mes de desembre de 2017.

Narra la història de Super Earl, un pingüí molt especial que viu a ciutat sardina. Amb la seva força i súper poders manté la pau i els seus habitants viuen tranquils. Però no tot és tan bonic. Tino, un malvat sonat calb i amb bigoti, manté segrestats els Escarapájaros (el quartet musical més famós de país).

Els plans de Tino no són massa ben intencionats, però per veure com es desenvolupa tot, haureu d’anar llegint aquest còmic, capítol rere capítol.

Cinquè volum de la saga “LAS PELIS DEL GOKU”, que es van començar a vendre en 2010 al Saló del Manga de Barcelona. Dibuixat per diversos artistes i fans, cada any s’ha mirat d’anar millorant i estar a el dia de les noves d’aquesta sèrie.

Jo, tan sols he participat en aquest volum, perquè fins fa un parell d’anys no coneixia els dibuixants de WPBC, que són els que organitzen i donen guió a aquesta sèrie de còmic.